Murray ennustab Šarapova proovile pannud prantslannale suurt tulevikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Garcia
Caroline Garcia Foto: SCANPIX

Pärast Kim Clijstersi väljalangemist oli Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel eile lähedal teinegi suurüllatus, kui 17-aastane prantslanna Caroline Garcia läks 2. ringi mängus endise maailma esireketi Maria Šarapova vastu 6:3, 4:1 juhtima.

Lõpuks pani oma karjääri esimest Prantsusmaa lahtiste tiitlit jahtiv Šarapova (WTA 8.) siiski oma paremuse maksma ja võitis 11 geimi järjest ning ühtlasi kogu matši 3:6, 6:4, 6:0.

Šarapova ja temast edetabelis 180 kohta madalamal paikneva prantslanna mängu vaatas ka meeste edetabelis neljandal real asuv Andy Murray, kellele avaldas Garcia suurt muljet ning ta kirjutas oma Twitterisse, et usub, et wild-card’iga põhitabelisse pääsenud piigast saab kunagi maailma esireket.

«Kui olin ära vaadanud kolm punkti, mõtlesin, kust ta tulnud on ja kui vana ta on. Ta on uskumatu,» rääkis Murray pärast reporteritele. «Siis vaatasin neli-viis geimi ja ta oli endiselt uskumatu. Siis mõtlesin, et kindlasti saab temast väga hea mängija. Mulle meeldib, kuidas ta palli lööb. Olen korduvalt Šarapova mänge vaadanud ja tavaliselt on noortel raske tema jõulise mängu vastu saada. Aga Garcial polnud sellega probleeme, ta lõi ka ise tugevalt.»

«Ja tema vanuses niimoodi sellise tennisisti nagu Šarapova vastu mängida on väga hea,» jätkas Murray. «Ma ei tea, kas ma oskan potentsiaali õigesti hinnata, aga usun, et temast saab väga-väga hea mängija.»

Kui Šarapovalt pressikonverentsil uuriti, mida ta Garciast arvab, ei hakanud venelanna edetabelikohtadest rääkima. «Eks aeg näitab,» vastas ta. «See on pikk teekond, kindlasti tuleb palju võite ja palju kaotusi. Mul on raske midagi ennustada, aga kindlasti on ta tõusuteel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles