Maradona üritab raha abil leida ajakirjanikku, kes ta surnuks kuulutas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona nautis Argentina-Nigeeria mängu täiel rinnal.
Diego Maradona nautis Argentina-Nigeeria mängu täiel rinnal. Foto: Peter Kovalev / Peter Kovalev/TASS

MMi D-alagrupi kohtumist Argentiina ja Nigeeria vahel oli vaatamas ka Argentiina jalgpallilegend Diego Maradona. Paljud fännid aga märkasid argentiinlase kahtlast käitumist ning Maradona toimetati mängult haiglasse.

Maradona käitus kogu mängu vältel tõeliselt imelikult, alustades väga emotsionaalsetest liigutustest kuni selleni välja, et mees poolajal ootamatult magama jäi. Peale mängu kontrollisid meedikud argentiinlase pulssi ning otsustasid Maradona haiglasse toimetada.

Kuigi algselt arvati, et tegu võis olla mõnuainetest tekkinud terviseprobleemiga, ütles Maradona ise, et tal oli probleem kaelaga ning käitumine oli tingitud liigsest valge veini tarbimisest. Kuigi Maradona viidi vaid haiglasse kontrolli, levisid jutud, nagu mees oleks narkootikumide üledoosi tõttu ära surnud.

Reaalselt oli Maradona siiski elus, ning on nüüd otsimas ajakirjanikku, kes sellist valeinfot levitas. Argentiinlane lubas anda 1000 eurot inimesele, kes juhatab Maradona selle ajakirjanikuni.

Maradona olevat olnud tõeliselt vihane kui ta juhtumist kuulis ning peale haigla külastust lausus ta Venezuela telekanalile, et ta tunneb ennast hetkel rohkem elusalt kui kunagi varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles