LeBron James langetas tuleviku suhtes tähtsa otsuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James
LeBron James Foto: David Richard / USA TODAY Sports

Clevelandi Cavaliersi mängija LeBron Jamesi leping oma koduklubiga pidi lõppema järgmise hooaja lõpus. James otsustas aga lepingust loobuda.

Nimelt saab LeBron Jamesist peale lepingust loobumist piiramatu vaba agent, mis tähendab, et ta on klubidele tasuta saadaval. James andis Cleavlandile teada, et ta loobib oma lepingu viimasest aastast ning sellega kaasnema pidanud tasudest.

Nüüd, kui James pole enam ühegi klubiga seotud, saavad kõik meeskonnad talle lepinguid pakkuda. Teatavsti on Jamesist väga huvitatud Lakers, kellele selline otsus on vägagi meeltmööda. Siiski ei ole see veel garanteeritud, et James sinna liigub. Cavaliers saab siiski pakkuda talle oma lepingut, mis peaks olema viie aastane leping, millega James teeniks 207 miljonit dollarit ehk 178 miljonit eurot.

James muutub esimesest juulist vabaagendiks, millest alates saavad klubid talle pakkumisi teha. Otsuse võtab James vastu hiljemalt kuuendaks juuliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles