MMil Saksamaa alistanud Lõuna-Korea meeskonda ootas kodus karm vastuvõtt (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Korea koondis MMil
Lõuna-Korea koondis MMil Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Lõuna-Korea koondis jäi MMil F-alagrupis kolmandaks, mis tähendas seda, et koreakad piirdusid sellel MMi vaid kolme mänguga. Vaatamata valitseva maailmameistri alistamisele suhtutakse kodumaal mängijatesse vägagi külmalt.

Kuigi reaalsuses oli Saksamaa alistamine tõeliselt suurepärane tulemus, ei olnud kohalik rahvas koondisega rahul. Teatavasti on Lõuna-Korea rahvas ülimalt suurte lootustega ning nii oodati ka meeskonnalt alagrupist edasipääsu.

Koju saabudes lennujaamas ootasid neid peale fotograafide ka vihased toetajad, kes meeskonda munade ning erinevate esemetega loopisid. Tottenhami meeskonna mängija ja kohalik staar Son Heung-Min vabandas lennujaamas kõikide toetajate ees, väites, et võit sakslaste sakslaste üle on tulevikku vaadates positiivne, aga Lõuna-Korea koondis oleks pidanud alagrupist siiski edasi pääsema.

Lõuna-Korea MM lõppes peale kolme alagrupimängu: Rootsile kaotati 0:1, Mehhikole 1:2 ning sakslasi võideti. Selline tulemus andis alagrupis 3 punktiga kolmanda koha.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles