Kuku jalgpallipäevik: Kas talendikale Prantsusmaale võib saada saatuslikuks kogemuste puudumine?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa jalgpallikoondis
Prantsusmaa jalgpallikoondis Foto: MICHAEL DALDER / REUTERS

Kuku Jalgpallipäevikus rääkis Prantsusmaa jalgpalliajakirja So Foot ajakirjanik Paul Piquard, et kuigi Prantsusmaal on palju talendikaid mängijaid, võib takistuseks maailmameistritiitlini saada kogemuste puudumine.

«Isegi meeskonna staarid nagu Antoine Griezmann ja Paul Pogba pole veel kaugeltki kolmekümnesed, nagu näiteks Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo, ehk mängijad, kellel on suutlikkust meeskonda otsustaval hetkel ise vedama hakata,» rääkis Piquard.

Lisaks Prantsusmaa koondise tegemistele vahendas jalgpallipäevik Uruguay ründaja Edison Cavani kirjutatud kirja üheksa-aastasele iseendale, kus ta jagab õpetust kõigile noortele jalgpallurikarjäärist unistavatele poistele ja tüdrukutele.

Kuku Jalgpallipäevik on eetris tööpäeviti kell 18:05 ning nädalavahetusel 17:05. Saatejuht jalgpalliajakirjanik Andres Must.

Saadet saad kuulata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles