Messi, Ronaldo ja Hispaania pakkisid kohvrid

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi ees, Cristiano Ronaldo neli tundi hiljem järel – kaks maailma paremat vutimeest suundusid varakult lennujaama poole. 
Lionel Messi ees, Cristiano Ronaldo neli tundi hiljem järel – kaks maailma paremat vutimeest suundusid varakult lennujaama poole. Foto: Xinhua/Sipa USA/Scanpix

Vaidlused, miks üks ikka suudab rahvuskoondises särada ja teine mitte, said vähemalt sel MMil lõpu. Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo suurturniir leidis üleeile neljatunnise vahega kurva lõpu. Messi ja Argentina vandusid 1/8-finaalis 3:4 alla Prantsusmaale, Ronaldo ja Portugal 1:2 Uruguayle.

Ehk: Euroopa vs. Lõuna-Ameerika duell oli pärast play-off’i äärmiselt haaravat avapäeva viigis. Nagu ka Messi ja Ronaldo vastasseis, keda mõnigi lootis reedel omavahel arveid klaarimas näha. Selle asemel peavad Messi (31) ja Ronaldo (33) aga leppima teadmisega, et kumbki pole nelja MMiga suutnud play-off’is lüüa veel ainsatki väravat.

Sama kurvalt käis ka viimasel kümnendil kolm suurtniiri võitnud, kuid kolmel viimasel korral põrunud Hispaania käsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles