Jaapani peatreener selgitas saatuslikuks saanud nurgalöögi olukorda (20)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgia jalgpallikoondis
Belgia jalgpallikoondis Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Jalgpalli maailmameistrivõistluste kaheksandikfinaalis alistas Belgia kaheväravalisest kaotusseisust 3:2 Jaapani. Belglaste võiduvärav sündis mängu viimase rünnakuga.

Belgia koondise peatreeneri Roberto Martinezi sõnul näitasid tema hoolealused täna sisu. «Selliseid asju MMil juhtub. Meie mängijad näitasid tõelist iseloomu,» ütles Martinez.

Jaapani peatreener Akira Nishino selgitas pressikonverentsil, miks Jaapan Belgia väravale eelnenud nurgalöögil aega ei mänginud, vaid otsustas pika palli kasti toimetada.

«Tahtsime seda mängu võita. Tahtsime nurgalöögist võiduvärava lüüa. Muidugi mõtlesime sel hetkel juba ka lisaajast, aga me ei osanud oodata sellist super vasturünnakut. Minu mängijad ei oodanud, et paari sekundiga suudetakse pall teisele poole väljaku otsa tuua ning otsustav värav lüüa,» ütles Nishino.

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles