Venemaa toetaja tähistas meeskonna MMi veerandfinaali jõudmist relvaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa fännid tähistamas võitu Hispaania üle.
Venemaa fännid tähistamas võitu Hispaania üle. Foto: EN/PER/Capital Pictures / EN/PER/Capital Pictures

Mmi kaheksandikfinaalis said venelased penaltiseeria abiga magusa võidu Hispaania koondise üle, mis päästis valla suured pidustused kõikide Venemaa fännide seas. Üks venelaste toetaja otsustas võidu puhul välja tuua ka oma automaatrelva.

Vahejuhtum leidis aset Saksamaal Essenis, kus üks 39-aastane mees, kes om MMil toetamas venemaad, otsustas tähistuste käigus vene lipule lisaks välja otsida ka automaatrelva. Antud Venemaa toetaja oli küll sakslane, kuid tal on ka sugulussidemeid venelastega.

Esseni linnas märgati peale mängu meesterahvast, kes sõitis Mercedesega ringi Saksamaa suuruselt üheksandas linnas. Kohalikud elanikud andsid politseile teada, et autost mitte ei lehvitata ainult Venemaa lippu vaid ka nähtaval on relv. Politsei tabas auto mõne minuti pärast.

ESPN vahendab, et autos oli peale Venemaa juurtega sakslase veel neli tema tuttavat inimest, kusjuures üks autos viibinud isik oli vaid 11-aastane laps. Politsei konfiskeeris relva ning peale auto läbiotsimist lubati asjaosalistel sündmuskohalt lahkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles