Hispaania meedia: Ronaldo on suundumas Itaalia tippklubisse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: CIAMBELLI/SIPA / CIAMBELLI/SIPA

Cristiano Ronaldo üleminekute osas on juttu olnud alates Meistrite liiga finaalist peale. Nüüd on Hispaania meedia jõudnud jälile väidetele, nagu oleks Ronaldo seotud Itaalia tippklubi Torino Juventusega.

Hispaania väljaande Marca andmetel on Juventus läbirääkimises Ronaldo agendiga. Portugali superstaari eest ollakse valmis maksma Madridi Realile 100 miljonit eurot. Väidetavalt on Juventus valmis Ronaldole maksma sellist palka, nagu ta soovinud on. Teatavasti on Ronaldo jaoks just vähene palk olnud üks suurimaid probleeme Madridis jätkamise osas.

Kuigi Madridi klubi tahaks tõenäoliselt teenida Ronaldo eest rohkem kui 100 miljonit, ei pruugi ühel hetkel jääda neil suurt valikut, sest Ronaldo ei ole praeguse lepinuga nõus Madridis jätkama. Juventuse klubi on andnud mõista, et pakutud leping oleks kolmeks aastaks ning Ronaldo teeniks aastas vähemalt 30 miljonit eurot.

Real Madridi olukord Ronaldoga on keeruline, kuna kindlasti ei soovita meest müüa enda otsesele rivaalklubile Meistrite liigas. Kui aga Madridi klubi ei suuda pakkuda Ronaldole head lepingut, on portugallane lubanud ennast ise lepingust vabastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles