Williamsi meeskonna pahandamine inseneriga tuli kogemata avalikuks

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claire Williams
Claire Williams Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Vormel 1 hooaeg jõudis möödunud nädalavahetusel üheksanda etapini, mis leidis aset Austrias. Peale huvitavate sõitude jõudis televaatajateni juhuslikult Williamsi meeskonna kiri insenerile.

Kolmanda vabatreeningu ajal näitas otsepilt Williamsi meeskonna tiimijuhi asetäitjat Claire Williamsit, kes hoidis käes oma telefoni. Juhuslikult keeras ta selle kaamera poole nii, et ekraanilt oli võimalik lugeda seal olevat teksti. Williams oli saatnud kirja, kus kutsus korrale oma meeskonna inseneri Pauli seoses tema riietusega.

Nimelt kandis insener Paul parajasti lühikesi pükse ja t-särki, mis meeskonnale ei meeldinud. Saadetud meilis oli kirjas: «Tere, Paul. Paddy on võib-olla sulle seda juba maininud, aga sina insenerina pead kandma viisakat särki ja pikki pükse, mitte lühikesi pükse ja t-särki. Eriti, kui sa istud boksiseina ääres.»

Antud olukord näitab, kui tõsiselt suhtutakse meeskondades kogu tegevusesse, mis võistluste ajal toimub. Samas leiab osa vormelifänne, et olukord on naljakas ja Williams peaks tegelema hoopis tõsisemate probleemidega. Nimelt ollakse konstruktorite arvestuses viimased, kogutud on üheksa etapiga vaid neli punkti. Meeskonna sõitja Sergei Sirotkin hoiab sõitjate arvestuses viimast kohta, olles ainuke sõitja, kes ei ole sellel hooajal punkte kogunud. Teine sõitja Lance Stroll teenis oma ainukesed neli punkti Aserbaidžaanis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles