Kyrgiose võimas serv saatis pallitüdruku meedikute hoole alla

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios Foto: GLYN KIRK / AFP

Nick Kyrgios kohtus Wimbledoni turniiri esimeses ringis Denis Istominiga. Mängus leidis aset intsident, kus Kyrgiose serv lendas pallitüdrukule pihta, kes antud tabamuse pärast ka nutma puhkes ja arstiabi vajas.

Kyrigose servi tugevuseks mõõdeti 135 miili ehk 217 kilomeetrit tunnis. Pall tabas pallitüdruku kätt, mille tagajärjel neiu nutma puhkes. Istomin aitas pallitüdruku viisakalt platsilt ära, mille peale hiljem Kyrgios ka kiitust avaldas. «See oli temast väga viisakas, ma oleksin samamoodi käitunud,» rääkis Kyrgios pärast mängu.

«See oli tugev löök. Kui ma alguses seda häält kuulsin, arvasin et pall tabas tablood. Siis sain ma aru, et see oli tema käsi. See oli tõesti väga valus. Ta hakkas nutma, aga ta suutis valuga võidelda nagu tšempion. Ma oleksin ise samuti nutma puhkenud, kui ma sellise löögiga pihta oleks saanud,» rääkis Kyrgios pärast mängu Expressile.

Peale intsidenti asendati pallitüdruk, kes viidi meedikute hoole alla, ning mäng sai jätkuda. Täielikus põnevuslahingus võidu võtnud Kyrgios lõi mängu jooksul 42 ässa. Mängu võitis ta 7:6, 7:6, 6:7, 6:3. «Ma mängisin täna väga halba tennist. Servid olid head, aga ma ei leidnud ühtset rütmi. Vastane mängis samuti suurepäraselt,» rääkis Kyrgios peale mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles