Värske Eesti meister pikendas perfektset abielu

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Räim.
Mihkel Räim. Foto: Kristjan Teedema

Möödunud nädalavahetusel meeste jalgratta maanteesõidu grupisõidus Eesti meistritiitli võitnud Mihkel Räim pikendas lepingut oma koduklubi, Iisraeli jalgrattaakadeemiaga (Israel Cycling Academy ehk ICA).

Klubi teatas, et lisaks Räimele jätkavad meeskonnas uuel aastal ka Krists Neilands ja Zak Dempster. «Krists ja Miku (Räime hüüdnimi - toim) olid uusprofid, kes on aga sirgunud võimalikeks tulevikustaarideks,» selgitas tiimi kaasomanik Sylvan Adams.

25-aastane Räim, kes on sel hooajal kogunud klubi edukaima ratturina neli võitu vaatamata kevadisele randmevigastusele. «ICA ja mina naudime perfektset abielu. Miks seda murda,» sõnas 2020. aasta lõpuni kestva lepingu sõlminud Räim pressiteate vahendusel. «Olen meeskonna arengu käigus kasvanud palju paremaks jalgratturiks ja ei kahtle, et jätkame samamoodi ka edaspidi.»

ICA eesmärk on võistelda 2020. aastal Tour de France'il.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles