Blogi: Kontaveidi ja olümpiavõitja teekond Wimbledoni paarismängus lõppes juba avaringis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP

Wimbledoni tenniseturniiril kindlalt üksikmängus teise ringi pääsenud Anett Kontaveidi (WTA 27.) käsi paarismängus nii hästi ei läinud, kui koos olümpiavõitja Monica Puigiga (WTA 72.) mängides võeti vastu 4:6, 2:6 kaotust USA - Tšehhi duolt Nicole Melichar ja tšehhitar Kveta Peschke.

ENNE MÄNGU:

Puerto Ricost pärit Puig võitis 2016. aastal Rio de Janeiros toimunud suveolümpiamängudel naiste üksikmängus kuldmedali.

Eesti - Puerto Rico paari vastased on paarismänguks 12. asetusega. Seejuures on 42-aastane Peschke 2011. aastal Wimbledoni turniiri ka võitnud, toona oli tema paariliseks Sloveenia tennisist Katarina Srebotnik. 

Paarismängus tuleb platsile ka eile kaotuse vastu võtnud Kaia Kanepi, kelle paariliseks Andrea Petkovic. Eesti aja järgi orienteeruvalt kl 19 algavas mängus kohtutakse Argentina-Saksamaa duoga Maria Irigoyen - Carina Witthöft.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles