M-Spordi pealik: Ogier pole allaandja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Andre Lavadinho / imago / PanoramiC / Scanpix

M-Spordi pealiku Malcolm Wilsoni sõnul on Sebastien Ogier’l viimane aeg MM-sarjas liider Thierry Neuville’iga vahet vähendama hakata.

Sardiinia rallil ülinapilt Neuville’ile alla jäänud Ogier kaotab MM-arvestuses liidrile 27 punktiga. WRC sarjas on sõita jäänud veel kuus etappi.

«Nägime juba eelmisel aastal kui tugev Neuville on. Praegu on tal hea edumaa. Aga üks asi, mida Sebastien oskab, on võita meistritiitleid,» ütles Wilson WRC kodulehel.

«Kindlasti ei anna me alla, kindlasti ei anna ka Sebastien alla. Peame lihtsalt pingutama, et kõik oleks 100 protsenti korras,» jätkas Wilson.

Juuli lõpus toimuvalt Soome rallilt ootab Wilson väga head tulemust. «Meil on autol mõned arendused tulemas. Eelmisel aastal oli Sebastienil Soomes probleeme, kuid meie auto oli konkurentsivõimeline. Seega ei näe ma põhjust, miks ta ei võiks seal hästi esineda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles