Inglismaa väravavaht võttis penaltiseeriale kaasa maskeeritud spikri

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Pickford
Jordan Pickford Foto: Moritz M

Inglismaa teenis teisipäeval maailmameistrivõistlustel esimese penaltiseeria võidu, kui alistas 11 meetri karistuslöökide järel Kolumbia. Inglismaa väravavaht  Jordan Pickford oli võimalikuks penaltiseeriaks valmistunud põhjalikult.

«Tegin põhjaliku uurimistöö nende mängijate kohta. Falcao oli ainukene, kes otsustas harjumuspäratult lüüa,» avaldas Pickford.

Kuid Pickfordil oli penaltiseeriale kaasa võetud ka spikker. Nimelt kasutas ta Kolumbia mängijate löögieelistuste meeldetuletamiseks joogipudelile kirjutatud märkmeid.

Väljaande Mirrori andmetel ulatas Inglismaa väravavahtide treener Martyn Margetson vahetult enne penaltiseeriat koos spikriga pudeli Pickfordile, kuhu oli kirjutatud vajalik informatsioon Kolumbia mängijate kohta.

See pole aga esimene kord, kui mõni väravavaht MMil penaltiseerias spikrit kasutab. Saksamaa väravavaht Jens Lehmann peitis 2006. aastal mängu Argentinaga märkmed säärekaitsmete vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles