Kanter püüab laupäeval Kadriorus EM-normist jagu saada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanter.
Kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanter. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Laupäeval toimuvad Kadrioru staadionil täiskasvanute Eesti karikavõistlused, kus on osalemas paljud meie parimad kergejõustiklased eesotsas kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanteriga.

Võistluste avamine toimub kell 12.45 ning esimese alana on kell 13.00 kavas naiste 100 m tõkkejooks. Karikavõistlused on sportlaste jaoks ka heaks võimaluseks täita augustis toimuvate Euroopa meistrivõistluste normatiive.

Meeste kettaheites saab näha Gerd Kanteri (Tallinna SS Kalev) ja Martin Kupperi (Audentese SK) duelli. 

Naiste kolmikhüppes on stardis hiljuti EMi normi alistanud Tähti Alver (Nõmme KJK), kellele pakub konkurentsi Merilyn Uudmäe (Audentese SK). Meeste kolmikhüppes on kohal vigastusega hädas olnud Igor Syunin (TÜ/ASK).

Meeste teivashüppes hakkavad tõenäoliselt esikoha nimel võitlema Robin Nool (SK Elite Sport) ja Sander Moldau (Rakvere KJK Vike). Naiste teivashüppes saab näha hiljuti Balti meistrivõistlustel Eesti rekordinumbrid 4.35-ni nihutanud Reena Kolli (KJK Visa).

Meeste 400 m jooksus tuleb favoriidina rajale Tony Nõu (Audentese SK).

Mitmevõistleja Grit Šadeiko (TÜ/ASK) teeb kaasa 200 m jooksus ja pakub seega konkurentsi Õilme Võrole (Võru KJK Lõunalõvi) ning Marje Nurgale (Individuaalvõistleja).

Naiste vasaraheite Eesti rekordi omanik Anna Maria Orel (Tallinna SS Kalev) testib Kadriorus samuti EMi eel vormi. EMi pileti kindlustanud Liina Laasma (Audentese SK) on võidumõtetega stardis naiste odaviskes.

Meeste 1500 m jooks toob stardijoonele Andi Nooda (Tartu SS Kalev), kellele pakuvad konkurentsi takistusjooksja Kaur Kivistik (Tartu SS Kalev), Allar Lamp (TÜ/ASK), Olavi Allase (KJK Järva) jt. Naiste 1500 m distantsil on favoriidina stardis Liina Tšernov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles