Maailma esireket sai ajaviitmise eest karistada

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal
Rafael Nadal Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP

Maailma esireket Rafael Nadal jõudis küll Wimbledoni tenniseturniiril teise ringi, ent on pahane kohtuniku peale, kes andis talle kaks hoiatust. 

Esmalt jäi Nadal kohtumisele veidi hiljaks, millest ta sai aru, ent teine karistus tulenes sellest, et hispaanlane vahetas kolmanda seti eel liiga kaua riideid. Tasuks sai vastane Mihhail Kukuškin ühe punkti. 

«Kas tõesti? Ma sain kaks hoiatust?» imestas Nadal pressikonverentsil. «Ma ei teadnudki seda! Pidin võtma käelt randmepaela, vahetama T-särki, võtma kotist välja banaani. Ma oleksin pidanud pigem WC-sse minema, sest seal olnuksin ma kiirem. Aga mul oli seda aega vaja, et kõik saaks vahetatud. Ma ei saanud ju kiiremini! Kohtunik võiks seda mõista, aga ta otsustas sellest mitte aru saada.»

Hispaanlane alistas teises ringis Kukuškini (ATP 77.) 6:4, 6:3, 6:4 ning kohtub järgmisena austraallase Alex de Minauriga (ATP 80.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles