Klopp rääkis esimest korda Kariuse peapõrutusest

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loris Karius
Loris Karius Foto: David Klein / imago/Sportimage

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp rääkis esimest korda meediale väravavaht Loris Kariuse peapõrutusest Meistrite liiga finaalis.

Liverpool kaotas Meistrite liiga finaalis Madridi Realile 1:3, Karius tegi selles mängus kaks jämedat eksimust. Hiljem selgus, et Karius sai mängu ajal peapõrutuse.

«Igaüks, kellel on peapõrutus olnud, teab, et seda kogetakse erinevalt. Tema ei saanud peapõrutusest aru. Aga sellised peapõrutused ongi. Kutt, kellel on peapõrutus, on tavaliselt viimane, kes sellest aru saab,» ütles Klopp.

Kloppi sõnul ei osanud keegi pärast nii intensiivset ja pettumustvalmistavat mängu Kariuse võimalikule peapõrutusele mõelda. «Neli päeva pärast finaali sain kõne Franz Beckenbauerilt, kes oli just arsti juures käinud. Ta ütles, et minu väravavahil oli peapõrutus,» avaldas Klopp.

Viis päeva pärast finaali käis Karius arsti juures ning 26 märki 30 viitasid peapõrutusele. «Loris pole seda kordagi vabanduseks kasutanud. Meie ka ei kasuta seda vabanduseks, vaid selgituseks. On tähtis teada, miks asjad juhtusid.»

Kloppi sõnul tuleb Kariusel olukord unustada ning eluga edasi liikuda. «Kui teed vea Chesteri vastu, on see lihtsalt viga. Kui teed vea Meistrite liiga finaalis, on see viga, mida ei saa enam muuta. Ma tean, et tema vead olid mõjutatud kokkupõrkest. Mind ei huvita, mida muu maailm sellest arvab.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles