Kuuba ja Must alustasid Euroopa karikaetappi võidukalt

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpallur Raul Must.
Sulgpallur Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Venemaal toimuval sulgpalli Euroopa karikaetapil alustasid võistlust hästi üksikmängus nii Kristin Kuuba kui Raul Must.

Kuuba, kes sel nädalal avaldatud maailma edetabelis on kerkinud karjääri kõrgeimale 84. kohale, võitis avaringis kvalifikatsioonivõistluselt põhiturniirile jõudnud jaapanlanna Erika Yokoyama kolmes geimis 21-16, 10-21, 21-13. Teises ringis tuli võit kolmanda paigutusega India mängija Sri Krishna Priya Kudaravalli (BWF 78) üle 21-16, 10-21, 21-15. Kuueteistküme parima seas mängib Kuuba Venemaa noore tõusva tähe Anastassia Pustinskaia vastu.

Raul Must (BWF 85) sai võistluseks neljanda paigutuse ning pääses seetõttu otse teise ringi kolmekümne kahe parima sekka. Avakohtumises alistas Must India mängija Kartik Jindali (BWF 188) 21-19, 21-18. Musta järgmine vastane on Austria esireket Luka Wraber (BWF 144).

Naiste paarismängus võitsid Kristin Kuuba ja Helina Rüütel esimeses mängus Venemaa paari Anastassia Boiarun ja Alena Iakovleva 21-19, 21-15 ning jõudsid samuti kuuteistkümne sekka, kus kohtuvad Jaapani paari Akane Araki ja Riko Imaiga. Teised Eesti sulgpallurid põhiturniiril teise ringi ei jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles