Juventuse legend Buffon liitus Paris Saint-Germainiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianluigi Buffon
Gianluigi Buffon Foto: Fototricarico / IPA / PA Images/Scanpix

Itaalia ja Juventuse jalgpalliklubi legend Gianluigi Buffon andis selle hooaja lõpus teada, et see jäi tema viimaseks Juventuse klubi juures. Siiski ei lõpeta Buffon veel karjääri, vaid jätkab mängimist Prantsusmaal Paris Saint-Germaini juures.

Täna hommikul anti teada, et Buffon viibib Prantsusmaal Paris Saint-Germaini klubi juures meditsiinilisel ülevaatusel, pärast mida peaks mees klubiga ühinema. Eduka meditsiinilise kontrolli järel avalikustas PSG väravavahi oma klubi liikmena. Buffoni leping Prantsusmaa klubiga on sõlmitud üheks aastaks. Itaallasest saab PSG uue peatreeneri Thomas Tucheli esimene ost.

«Ma tean, millest PSG ja klubi toetajad unistavad. Ma lahkun kodumaalt esimest korda oma karjääri jooksul. See annab aimu, kui ambitsioonikas see projekt on, kuhu mind kaasatakse,» vahendab BBC Buffoni sõnu. 

Kuigi Buffonil on vanust juba 40 eluaastat, on siiski kõrgelt hinnatud ja väravavaht on ennast endiselt ka heast küljest tõestanud – Juventusega on ta liigavõitjaks tulnud viimased kuus aastat järjest, lisaks valiti ta ka eelmisel aastal maailma parimaks väravavahiks. Itaalia koondist on Buffon esindanud 176 korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles