«Joo iga kord, kui Neymar kukub!» Belglased valmistuvad veerandfinaali vaatama joomamängu saatel (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Täna õhtul toimub jalgpalli MMil veerandfinaal kohtumine Brasiilia ja Belgia vahel. Sellekspuhuks on Belgia fännid välja mõelnud huvitavat sorti joomamängu.

Facebookis on tehtud üleskutse liituda veerandfinaali ajal omalaadse joomamänguga. Nimelt peavad inimesed iga kord jooma, kui Brasiilia ründaja Neymar platsile pikali kukub. Üritusest on lubanud osa võtta üle 8000 inimese ning lisaks sellele on üritusest huvitunud üle 24 000 inimese.

Üritus peaks aset leidma Reck Wechteri festivalil Belgias, kuid inimesi on kutsutud üritusega liituma igal pool üle maailma. Korraldaja Stanley Vleminckx rääkis RT'le ürituse tagamaadest: «Ma ei arva, et Neymar on halb mängija, aga ma usun, et ta peaks oma esituste eest MMil saama Oscari.»

Nagu korraldaja vihjas, on Neymar sellel MMil enim kõneainet pakkunud oma teesklemistega. Ta on vihastanud välja paljud eksperdid, teiste koondiste mängijad ja peatreenerid. Vaatmata kõigele on Neymar ise öeldnud, et ta ei saa teesklemise vastu midagi teha, kuna see tuleb tal automaatselt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles