Tipphetked: Kontaveidi Wimbledon sai üllataja käe läbi valusa lõpu (7)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 27.) kaotas Wimbledoni tenniseturniiri kolmandas ringis belglannale Alison van Uytvanckile (WTA 43.) 2:6, 3:6. Belglanna teeb Wimbledonis unelmate turniiri, sest avaringis lülitas ta konkurentsist tiitlikaitsja Garbiñe Muguruza.

Van Uytvanck alustas kohtumist kohe kahe servimurdega, minnes kiirelt 3:0 juhtima. Kontaveit mõõnast välja ei tulnudki, kaotades esimese seti 2:6. Teist setti alustas eestlanna paremini, kuid seisul 3:3 suutis belglanna pika pallivahetuse järel taas Kontaveidi murra ning minna oma teed. Van Uytvanck kohtub kaheksandikfinaalis venelanna Daria Kasatkinaga.

VAATA MÄNGU JÄRELE: 

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

ENNE KOHTUMIST:

Anett Kontaveit jõudis Wimbledoni tenniseturniiril kolmandasse ringi, alistades ameeriklanna Jennifer Brady 6:2, 7:6(4). Seejuures jäi eestlanna teises setis 1:4 taha, kuid seejärel sai eestlanna hoo sisse ning ta võitis neli geimi järjest. Seisul 5:5 päästis eestlanna suisa neli murdepalli ning kiire lõppmänguga lõppenud sett lõppes Kontaveidi võiduga.

24-aastane Van Uytvanck kaotas tiitlikaitsjale Garbiñe Muguruzale teises ringis avaseti 5:7, võitis teise 6:2 ning kolmanda 6:1.

 Eestlanna ja belglanna on omavahel kohtunud kahel korral kõva kattega väljakul. 2016. aastal oli Poitiers' turniiril võidukas belglanna, kuid aasta hiljem alistas toona edetabelis 112. kohta hoidnud Kontaveit Miami tenniseturniiri kvalifikatsiooni teises ringis Van Uytvancki (toona WTA 138.) 6:3, 6:2. 

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles