Vettel teise vabatreeningu kiireim, Verstappen sõitis seina

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: GERARD JULIEN / AFP

Sel nädalavahetusel toimub vormel 1 kümnes etapp Inglismaal Silverstonis. Teise vabatreeningu kiireim oli üllatuslikult Ferrari sõitja Sebastian Vettel.

Sakslane Vettel oli 0.187 sekundit kiireim kui kodurajal sõitev Lewis Hamilton Mercedesega. Kuigi Mercedese meeskond oli enne etapi algust Silverstonis kindla favoriidi rollis, siis peale teist vabatreeningut on olukord muutunud. Vetteli ja Hamiltoni järgi tuli küll teine Mercedese sõitja Valtteri Bottas, kuid mitte kumbki Mercedese meeskonna piloot ei olnud oma esitusega rahul.

Red Bulli piloodi Max Verstappeni sõit lõppes varakult, kui noor hollandlane kaldus ühes kurvis veidi liiga välja ning kaotas auto üle kontrolli. Auto libises tagurpidi seina, purustades masina parema tagumise nurga. Verstappeni meeskonnakaaslane Daniel Ricciardo oli vabatreeningul viies, tema ees neljas oli Ferrari piloot Kimi Räikkönen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles