Taas üllatus Wimbledonist: kogenud lätlane alistas maailma kolmanda reketi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: Ben Curtis / AP

Wimbledonis toimuval suure slämmi tenniseturniiril ei lasknud järjekordne üllatus ennast oodata, kui kogenud lätlane Ernest Gulbis (ATP 138.) alistas täna maailma kolmanda reketi Alexander Zverevi.

Kolmanda ringi kohtumisest Gulbise ja Zverevi vahel sai ootamatult tõeline põnevuslahing. 3 tundi ja 20 minutit kestnud kohtumisest väljus võitjana lätlane 7:6(2), 4:6, 5:7, 6:3, 6:0. Kuigi sakslane Zverev kaotas ootamatult esimese seti, suutis ta siiski oma paremuse maksma panna teises ja kolmandas setis.

Pärast kaht järjestikkust setivõitu pidi maailma kolmas reket aga taas head mängu näidanud lätlasele loovutama neljanda seti ning viiendas murdus Zverev juba täielikult.

Jurmalast pärit Gulbis pole varem Wimbledonis nii kaugele jõudnud. Suure slämmi turniiridelt on tema parim tulemus Prantsusmaa lahtistelt, kus ta pääses 2014. aastal poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles