Kodurajal teise kohaga leppinud Hamilton: Ferrari taktika on üllatav

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Täna toimus vormel 1 sarja kümnes etapp Suurbritannias, Silverstone'i ringrajal. Põneva sõidu suutis võita Ferrari piloot Sebastian Vettel, teiseks tuli kodupubliku silme all võistlenud Lewis Hamilton Mercedesega ning kolmas oli Vetteli meeskonnakaaslane Kimi Räikkönen.

«See oli selle hooaja parim sõit! Lisaks sellele oli siin kindlasti ka selle hooaja parim publik, aga mul on tõeliselt kahju, et ma ei suutnud võitu täna koju tuua,» rääkis Hamilton, kes lootis kodupubliku ees loomulikult sõitu võita.

«Uskuge mind, ma ei anna alla! Mu meeskond tegi sellel nädalavahetusel suurepärast tööd, meid toetati nii palju. Ferrari taktika oli minujaoks veidike üllatav. Olgu kuidas on, me teeme kõik selle nimel, et nendega esikohtade nimel võidelda,» rääkis Hamilton peale sõitu.

Peale Silverstone'i GP'd juhib MM-sarja Sebastian Vettel 171 punktiga.Teine on Lewis Hamilton, kes kaotab Vettelile 8 punktiga. Kolmas on Räikkönen (116), neljas Daniel Ricciardo (106) ja viies Valtteri Bottas (104).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles