Venemaa koondis kohtus pärast edukat MMi oma toetajatega (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa koondis kohtumas oma toetajatega
Venemaa koondis kohtumas oma toetajatega Foto: Iliya Pitalev / Sputnik

Üle 24 000 Venemaa koondise toetaja kogunes Moskvasse, et tänada rahvuskoondist ilusate esituste eest MMil.

Suur osa Venemaa fänne olid tulnud kokku, et näha oma riigi esindajaid üllatavalt edukal MMil. Fännid aplodeerisid vägevalt Venemaa koondise mängijatele ning laulsid laule ja hüüdsid kõik koos kooris «Venemaa» ja «Aitäh». Üritus oli üks osa FIFA fännide festivalist.

Mängijad ise ei jäänud samuti oma toetajatele võlgu. Nimelt rullisid Venemaa koondislased lahti suure plakati, kus oli kirjas «Me mängime teie jaoks!» Sellega sooviti tänada kõiki toetajaid ning tuletada meelde, kui olulised on iga meeskonna jaoks nende fännid.

«Sellel turniiril mängimine oli kogu meie meeskonna jaoks suur au. Me mängisime oma riigi jaoks suure pühendumusega. Me tõestasime kõigile venemaa jalgpalli tugevust. Ma tänan teid kõiki!» vahendab TASS koondise ründaja Artem Dzyuba sõnu.

Venemaa koondise edukas tee MMil lõppes eile õhtul veerandfinaalis, kui pärast 2:2 viigiga lõppenud mängu kaotati penaltiseerias 3:4 Horvaatia koondisele. 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles