MM-tabelisse punktilisa teeninud Soomer: oli üks keeruline nädalavahetus

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Soomer.
Hannes Soomer. Foto: Václav Duška Jr

Itaalias Misano ringrajal peetud mootorrataste ringrajasõidu klassi Supersport MM-hooaja kahendal etapil alustas Hannes Soomer võistlust 15. kohalt ning lõpetas avaringi koha võrra madalamal. 

Kogu 19-ringilise võistluse pidas Racedaysi meeskonna võistleja heitlust kohtadele 14-17 ning ületas finišijoone samal positsioonil, millelt ka sõitu alustas. 14. kohal lõpetanud Luke Staplefordist (Yamaha) jäi eestlast lõpuks lahutama 1,8 sekundit. MM-tabelisse teenis Hondal sõitev eestlane ühe lisapunkti. 

Misano etapi võitnud Federico Caricasulost (Yamaha) jäi Soomer maha 36,9 sekundiga. Kaheksa sõidetud etapi järel hoiab eestlane 12 punktiga Supersport MM-arvestuse 17. kohta.

«Oli üks keeruline nädalavahetus. Reedestes trennides olid mootorrattaga väiksed probleemid mille laupäevaks korda saime ja saime hakata tööle. Laupäevastes trennides tegime hea progressi ja sõitu läksime optimistlikult. Pärast sellist nädalavahetust punktiga koju tulla on loomulikult hea, aga suvepausil tuleb midagi välja mõelda, et hooaja teises pooles oleksime stabiilselt esiotsale lähemal,» sõnas Soomer võistluse järel.

Supersport-klassi võistlejatel ja meeskondadel algab nüüd väljateenitud suvepaus ning järgmine MM-hooaja etapp sõidetakse 14.-16. septembril Portugalis Algarve ringrajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles