Tour'i kolmas etapp tõi endaga kaasa uue liidri

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMC Racing Team
BMC Racing Team Foto: BENOIT TESSIER / REUTERS

Tour de France´il oli täna kavas 3. etapp, milleks oli 35,5km pikkuse meeskonnasõit Cholet´s. Etapi võitis BMC Racing ajaga 38.46.

Sõit oli eelduspäraselt väga tasavägine, kuid tänu BMC meeskonna võidule tõusis Velotuuri liidriks BMC meeskonna sõitja Greg Van Avermaet. Finišis jäi Sky Team võitjale alla vaid nelja sekundiga, tulles üle finišijoone teisena. Kolmandas võistkond sellel etapil oli Quick-Step Floors, kes kaotas võitjatele seitsme sekundiga. Neile järgnes Mitchelton-Scott üheksa sekundilise kaotusega, viies oli Team Sunweb 12 sekundilise kaotusega.

Tanel Kangert koos Astana meeskonnaga said kolmandalt etapilt kirja kaheksanda koha, kaotades võistluse võitnud BMC meeskonnale 52 sekundit. Rein Taaramäe ja Direct Energie olid meeskonnasõidus alles kaheksatestkümnendad, kaotades etapi võitjatele ühe minuti ja 52 sekundiga.

Homme sõidetakse Prantsumaal neljas etapp, kui ilma tõusudeta 195km pikkuse etapi vältel sõidetakse La Baule'st Sarzeau'sse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles