LeBron Jamesist sai ametlikult Lakersi mängija

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James
LeBron James Foto: USA TODAY SPORTS / USA TODAY SPORTS

LeBron James liitumisest Lakersiga jõudsid kuuldused rahvani juba eelmisel nädalal ning James ise kinnitas samuti, et ta on liitunud Lakersi võistkonnaga. Nüüd avalikustas Lakes ka ise, et James on ametlikult nende mängija.

James sõlmib Lakersiga nelja aasta pikkuse lepingu, mis on väärt 153,3 miljonit dollarit. Tegu on pikima lepinguga, mille James on sõlminud pärast 2010. aastat, kui ta lõi kuueks aastaks käed Miami Heatiga.

33-aastane LeBron James hakkab klubis kandma omaselt särki, mille numbriks on 23. Lakersi võistkond avaldas pildi, kus James on kandmas ka uue klubi vormi.

James on kindlasti Lakersi jaoks suurepärane täiendus, sest ta on valitud neli korda NBA parimaks mängijaks ja 14 korda Tähtede mängule. Parima mängija tiitli võitis ta kaks korda nii Cavaliersi kui ka Lakersiga, kolme eri tiimi eest pole MVPks aga iial kroonitud mitte ühtegi mängijat mitte üheski USA profiliigas.

Lõppenud hooajal mängis James Cavaliersi eest oma 15-aastase karjääri jooksul esmakordselt kõigis 82s põhihooaja mängus ning kerkis hoolimata 0:4 Golden State Warriorsile kaotatud finaalist keskmiselt 34,0 punktiga play-off'ide resultatiivseimaks mängijaks. Ühtlasi on tegu esimese korraga NBA ajaloos, kui play-off'i skoorikuningas uueks hooajaks klubi vahetab.

 

The King has arrived ? #LakeShow + @kingjames

A post shared by Los Angeles Lakers (@lakers) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles