Neymar sattus koju jõudes järjekordse skandaali keskmesse (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia ründaja Neymar
Brasiilia ründaja Neymar Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Brasiilia koondis jõudis esmaspäeval tagasi kodumaale, kus vaatamata ebaõnnestunud MMile oli koondist vastu võtma tulnud suur hulk fänne. Neymar suutis ka sealse tegutsemise pärast valmistada paljudes kohalikes inimestes pahameelt.

Nimelt lennujaamas lennukilt maha tulnud Neymar otsustas, et tema toetajatega kohtuma ei lähe, vahendab Hispaania väljaanne AS juhtunut. Neymar luuras salaja minema, ning lahkus lennujaamast nii, et fännidega ta kokku ei saanudki.

Loomulikult olid paljud brasiillased tulnud kohtuma just oma iidoli Neymariga, mis tekitas kohale sõitnud fännides pahameelt. Brasiilia kohalikud lehed on isegi Neymari halvustama hakanud, kuna Brasiilia ajakirjanike arust õige riigi kangelane niimoodi ei käitu. Neymari võrreldi ka Pele'ga, kes alati kohtus oma toetajatega sõltumata tulemusest.

Neymari jaoks oli MM kindlasti pettumus. Kuna brasiillane oli tulnud alles hiljuti vigastuspausilt, siis ei olnud tema vorm nii hea, kui loodeti. Enim kõneainet pakkus Neymar kogu turniiri vältel teesklemisega. Statistikud teid oma töö ja leidsid, et Neymar vedeles MMil pikali maas 13 minutit ja 50 sekundit.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles