Poliitik hoiatas venelannasid: Tinderi kasutamine jalka MMi ajal lõpeb segarassist laste ja üksikemadusega (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MIKE BLAKE / Reuters / Scanpix

Venemaa mobiilsidefirmad on märganud, et jalgpalli maailmameistrivõistluste ajal on hüppeliselt tõusnud populaarse deitimisäpi Tinder kasutamine.

Venemaale sõitis jalka suursündmust vaatama üle kahe miljoni fänni, kellest suur osa on loomulikult vabad ja vallatud ning valmis kohtuma kohalike naistega – muidugi siis, kui parasjagu mängu toimumas ei ole.

Üks Venemaa võrguteenuste pakkuja MTS registreeris suisa tuhandeprotsendilise kasvu rakenduse kasutamises, Tele2 märkas 350-protsendilist tõusu. Sama juhtus ka talvistel olümpiamängudel Lõuna-Koreas, vahendab The Moscow Times.

Kohalik meedia on vahendanud, et naised otsivad fännide hulgast pigem sõprust, mitte pikemaajalisi suhteid.

Samas hoiatas Venemaa poliitik Tamara Pletnjova venelannasid, et nad vaataksid ette ning ei lõpetaks «segarassist laste üksikemadena», lisades: «Midagi head ei saa tulla sellest, kui Venemaa naised näotult käituvad. On tüdrukuid, kes kohtuvad meestega ja seejärel sünnitavad. Võib-olla nad abielluvad, võib-olla mitte. Need lapsed kannatavad hiljem täpselt nagu kannatati nõukogude ajal. On üks asi, kui lapsevanemad on samast rassist, hoopis teine asi aga, kui nad on eri rassist.»

Jalgpalli MM lõpeb sel nädalal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles