Wimbledonis selgusid kõik poolfinalistid

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Ostapenko jõudis Wimbledonis poolfinaali.
Jelena Ostapenko jõudis Wimbledonis poolfinaali. Foto: Tim Ireland / AP

Wimbledoni tenniseturniiri naisüksikmängus selgusid kõik poolfinalistid. Koha nelja parema hulgas kindlustasid koha lätlanna Jelena Ostapenko (WTA 12.), sakslannad Angelique Kerber (WTA 10.) ja Julia Görges (WTA 13.) ning ameeriklanna Serena Williams (WTA 181.). 

Ostapenko alistas veidi vähem kui poolteist tundi kestnud mängus slovakitari Dominika Cibulkova (WTA 33.) 7:5, 6:4. Ostapenko jäi esimeses setis 4:5 kaotusseisu, kuid teenis seejärel kolm järjestikust geimivõitu, sealhulgas realiseeris ühe murdepalli. Teises setis murdis Ostapenko Cibulkova pallingu kaks korda ja sammus veenva võiduga poolfinaali.

Teises samal ajal peetud veerandfinaalis alistas Kerber 6:3, 7:5 venelanna Darja Kasatkina (WTA 14.). Kerber asus esimest setti 4:1 juhtima, kuid Kasatkina murdis seisul 4:2 tagasi, kuid ei suutnud järgmises geimis oma pallingut hoida. Teine sett oli äärmiselt tasavägine – Kerber realiseeris punktiks alles seitsmenda matšpalli.

Kaks kõige kõrgema asetusega konkurentsi jäänud naist ehk Ostapenko ja Kerber lähevad omavahel poolfinaalis vastamisi. Teise poolfinaalpaari moodustavad Görges ja Williams, kes mõlemad pidasid veerandfinaalis kolmesetilise lahingu. Görges alistas hollandlanna Kiki Bertensi (WTA 20.) 3:6, 7:5, 6:1 ja Williams itaallanna Camila Giorgi (WTA 52.) 3:6, 6:3, 6:4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles