Äikeseoht katkestas golfikoondise harjutuskorra

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti golfikoondis Euroopa meistrivõistlustel.
Eesti golfikoondis Euroopa meistrivõistlustel. Foto: Eesti Golfi Liit

Eesti golfikoondis stardib homme täiskasvanute Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni turniiril Poolas, kus vastasteks Belgia, Poola, Slovakkia, Sloveenia, Šveits, Türgi ja Wales.

Eesti koondist esindavad Rosa privaatväljakul toimuval meeskondlikul võistlusel Carl Hellat, Joonas Juan Turba, Kevin Christopher Jegers, Mattias Varjun, Timo Raukas ja Markus Varjun. Peatreener on Paul Põhi.

Kahel esimesel päeval mängitakse löögimängu, mille alusel moodustatakse play-off tabel riikide vahel ning seejärel mängitakse kaks päeva match-play formaadis, kuni selgub lõplik paremusjärjestus.

Koondise peatreeneri sõnul on Poolas taas segamas ilm. Täna pärastlõunal tuli harjutamine korra äikeseohu tõttu katkestada ja ka homme on ähvardamas äikeseoht. «Väljak ise on muidugi igati vinge ja mis seal salata ka raske. Avalöökidel on suur roll, kuna väljak on küllaltki kitsas ning bunkrid ja veealad on mängus ning vett on tõesti palju,» lisas Põhi pärast teist harjutusringi.

Eesti jaoks parim aasta oli võistkondlikul võistlusel 2007. aastal, kui B-divisjoni meistrivõistlused peeti Niitväljal ning esikolmik nägi välja: Eesti, Poola ja Slovakkia. Eestit esindasid tol korral: Mark Suursalu (individuaalne võit; ringid: 74, 75, 74), Martin Toom (3. koht), Paul Põhi (4.), Egert Põldma (5.), Gert Velsberg (13.), Henry Kiviorg (25.). Ajaloost pikemalt aga juba mõni teine päev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles