Belgia peatreener pärast kaotust Prantsusmaale: meil ei olnud lihtsalt õnne (3)

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Martinez
Roberto Martinez Foto: PAUL ELLIS / AFP

Belgia kaotas eile MMi poolfinaalis 0:1 Prantsusmaale ja nii jäi finaali uks neile sel korral suletuks. Belgia koondise peatreener Roberto Martinez põhjendas kaotust õnne puudumisega.

«See oli väga võrdne mäng. Kummalgi võistkonnal ei olnud palju võimalusi, mängu otsustas ära üks standardolukord. Meil ei olnud eile lihtsalt piisavalt õnne. Me mängisime palliga ja ründasime, aga siinkohal tuleb anda au Prantsusmaa kaitsjatele – nad said suurepäraselt hakkama,» kommenteeris Martinez olukorda.

«Loomulikult oli peale mängu riietusruumis tõeliselt masendav meeleolu. Finaali jõudmine sai olla meie ainuke eesmärk. Ma ei taha, et minu mängijad oleksid peale turniiri pettunud. Eks praegu on meil kõigil keeruline, oleme pettunud et poolfinaali kaotasime ning hetkel on keeruline tuleviku poole positiivselt vaadata,» rääkis Martinez.

Vaatamata kõigele on Belgial võimalik saavutada oma ajaloo parim tulemus MM finaalturniiridel. Aastal 1986 jõudsid nad samuti poolfinaali, kus kaotasid Argentinale ning peale seda kaotati ka kolmanda koha mäng Prantsusmaale.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles