WRC tippsõitja: Tänakut on kodurajal raske võita

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Paddon (vasakul) ja Ott Tänak asuvad Rally Estonial võistlustulle juba laupäeval. Sebastien Ogier valmistub ralliks Inglismaal. FOTO: William West
Hayden Paddon (vasakul) ja Ott Tänak asuvad Rally Estonial võistlustulle juba laupäeval. Sebastien Ogier valmistub ralliks Inglismaal. FOTO: William West Foto: William West

Kui kiiver pannakse pähe, mõeldakse ikka rallivõidule, lohutab Hyundai rallipiloot Hayden Paddon rallifänne, kes pelgavad, et WRC-piloodid ei näitagi Rally Estonial tippkiirust. Ometi möönab ka tema, et Eestit kasutatakse siiski Soome ralli simulatsioonina.

Eile õhtuks jõudsid kõik kolm MM-sarjas kihutavat ralliekipaaži täies koosseisus Eestisse kohale. Kui Ott Tänak ja Martin Järveoja on juba paar päeva Lõuna-Eestis nii jalgpalli mängides, jooksutreeninguid tehes kui ka rahustavat ooperimuusikat kuulates ralliks isekeskis valmistunud, siis ülejäänud tipp-piloodid jõudsid Tallinna eile. Citroëni meeskonda esindavad Craig Breen ja Scott Martin sõitsid kohe Otepääle oludega tutvuma, veidi hiljem Itaaliast saabunud Hyundai sõitjad Hayden Paddon ja Sebastian Marshall tõttasid Tallinnas hotelli, et jalgpalli MMi poolfinaali nautima hakata. Jalgpalli MM peetakse rallimeeste jaoks õigel ajal – «Kui me ei testi, saame mänge vaadata,» naeris Inglismaalt pärit ja neid hingestatult toetav Marshall.

Kumbki tipprallimees ei sea rallil erinevalt jalgpallimeeskondadest aga võitu eesmärgiks omaette.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles