Ott Tänakule ennustatakse kindlat võitu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänakule ennustatakse Rally Estonial kindlat võitu.
Ott Tänakule ennustatakse Rally Estonial kindlat võitu. Foto: Timo Anis

Lõuna-Eesti teedel sõidetav ümbruskonna suurim autospordivõistlus Rally Estonia saab avapaugu juba homme, 13. juulil. Rallifännide rõõmuks astuvad võistlustulle ka kolm WRC tehasemeeskonna sõitjat, teiste hulgas meie enda Ott Tänak, kes võtab Betsafe’i spordiennustusportaali hinnangul koduteedel rallivõidu

Autoralli MM-sarjas hetkel kolmandat kohta hoidvale ning 2014. aastal Rally Estonia võitnud Ott Tänakule ennustab portaal Lõuna-Eesti ralliradadel suurt edu ka tänavu. Eestlase võidukoefitsiendiks on arvutatud ülitugev 1,45 ning tema võidutõenäosuseks on konkurentide ees seega lausa 69%.

Esikolmikusse jõuavad ennustuste kohaselt ka teised rallil startivad WRC meeskondade sõitjad Hayden Paddon ja Craig Breen – mõlema mehe koefitsiendiks on 7,00 ning tõenäosus ralli võita ligikaudu 14%.

Betsafe’i analüütikute hinnangul jääb napilt poodiumikohalt välja eelmise põlvkonna WRC autoga startiv mitmekordne Eesti meister Georg Gross, kelle võidukoefitsiendiks pakub portaal 13,00. Kui Rally Estonia peaks võitma mõni teine osaleja, 50-kordistab portaal sellele tehtud panuse.

Rally Estoniale panustamine on avatud Betsafe’i lehel kuni võistluse alguseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles