Chelsea peatreeneriks on saamas 33-aastane «uus Mourinho»

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Villas-Boas tähistamas kevadist Euroopa liiga võitu.
Andre Villas-Boas tähistamas kevadist Euroopa liiga võitu. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi on väidetavalt lähedal, et hankida peatreeneriks 33-aastane portugallane Andre Villas-Boas.

Villas-Boas on seni teinud suurepärast karjääri FC Porto ridades ning viis klubi tänavu ka Euroopa liiga võitjaks. Väidetavalt on mehe väljaostusummaks 15 miljonit eurot ning Chelsea on valmis nüüd seda ka maksma, kirjutab Sportsmail.

Erinevate allikate väitel on Villas-Boas valmis Londonisse lendama, et juba arutada tema võimalikku lepingut.

33-aastast portugallast on juba võrreldud ka tema kaasmaalase Jose Mourinhoga, kes suutis samamoodi viia Porto Euroopa tippu ning lahkus seejärel Chelsea ridadesse. Villas-Boas on koos Mourinhoga töötanud nii Chelseas kui ka Milano Interis.

Kui Villas-Boas peaks Chelseaga liituma, siis sama teed liigub arvatavasti ka Porto ründaja Radamel Falcao. 25-aastase Colombia koondise ründaja eest soovib Porto aga saada 30 miljonit eurot.

Lõppenud hooajal Euroopa liigas 14 mängu jooksul 17 väravat löönud Falcaod on oma ridadesse püüdnud meelitada juba ka Tottenham ja Londoni Arsenal.

Villas-Boas’t on oma meeskonda püüdnud seni hankida ka Milano Inter, kuid nemad pole olnud nõus maksma Porto poolt küsitavat summat.

«Villas-Boas'e lepingus on punkt, mis lubab tal 15 miljoni euro suuruse pakkumise korral lahkuda. Kui keegi kannab meie arvele 15 miljonit eurot, siis me ei saa enam midagi teha, kuna see on lepinguga paika pandud,» põhjendas Porto president Pinta da Costa.

Väidetavalt hakkaks Villas-Boas Chelseas teenima aastas 5,7 miljonit eurot, sama palju teenis Chelseas ka Mourinho.

Praeguseks pole siiski veel selge, et millist rolli võiks klubis mängima hakata Guus Hiddink, keda nüüd soovitakse väidetavalt klubi spordidirektoriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles