Saule rallil Leedus juhtus mitu ränka avariid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giedrius Kriptavičius aidatakse pärast avariid autost välja.
Giedrius Kriptavičius aidatakse pärast avariid autost välja. Foto: youtube.com

Nädalavahetusel sõidetud Leedu autoralli meistrisarja etapil leidis aset mitu vahejuhtumit, mis heitsid süngeid varje kogu võistlusele. Tõsisemat arstiabi vajas mitu pealtvaatajat ja üks võistleja.

Saule rallil saavutasid võidu Vytautas Švedas ja Žilvinas Sakalauskas, kellele pakkusid arvestatavat konkurentsi Dominykas Butvilas ja Renatas Vaitkevičius. Ralli lõpul oli võitjate edu teisele kohale platseerunud konkurentide ees 41,6 sekundit. Kolmanda tulemusega lõpetasid 12 katsest koosnenud võistluse Ramūnas Čapkauskas ja Tomas Šipkauskas, kel kogunes kaotust võitjaile veidi üle poolteise minuti, vahendab rally.ee.

Paraku ei osutunud mitte kõigile rallisõitjatele ja pealtvaatajatele Saulė ümbruses toimunud ralli meeleolukaks autospordisündmuseks.

Kuuendal, 26 km pikkusel kiiruskatsel paiskus Giedrius Kriptavičiuse roolitud Honda Civic Type-R teelt välja ja rullus mitu korda üle katuse. Kaardilugeja Dainius Strižanas sai tugevasti põrutada ning ta toimetati tervisekontrolliks arstide järelvalve alla. Videot auto seisukorrast pärast avariid näeb siit.

Honda Civicul võistelnud ekipaaži Marius Račkauskas - Marius Jakubonis väljasõidu tõttu sai kannatada kaks inimest. Ebasobivas kohas viibinud laps ja üks täiskasvanu viidi kiirabiga Šiauliai haiglasse. Šokis laps pääses intsidendist õnneks vaid sinikatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles