Soomes mängivate Eesti koondislaste klubid jäid Euroopa liigas kuivale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ats Purje.
Ats Purje. Foto: Sander Ilvest

Lisaks Tallinna FCI Levadiale, Narva Transile ja kell 23 platsile jooksvale Nõmme Kaljule oli Eesti jalgpallisõpradel täna Euroopa liiga kvalifikatsiooniringis põhjust silm peal hoida ka Ats Purje koduklubil KuPSil ja Henri Anieri ning Artjom Dmitrijevi tööandjal Lahtil, kes alustasid samuti oma euroteekonda. Sarnaselt Levadia ja Transi mängumeestele pidid ka Purje, Anier ja Dmitrijev kaotusekibedust tundma.

Nii KuPS kui Lahti pidasid oma avamängu koduväljakul, mis teeb nende elu kordusmänguks päris keeruliseks. Eriti keeruline on see Lahtil, kes jäi Islandi klubile Hafnarfjordur alla tulemusega 0:3; KuPSil läks pisut paremini, kui nemad lähevad võõrsilmängule Taani suurklubi FC Kopenhageni vastu 0:1 kaotusseisult.

Anier ja Dmitrijev said Lahti eest kirja täismängud, KuPSi eest algkoosseisus alustanud Purje vahetati pingile 78. minutil, vahetult pärast taanlaste väravat. Kordusmängud on kavas nädala pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles