Prantslaste superstaar lubab pühapäeval kahe aasta eest saatuslikuks saanud viga vältida

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: AFP / Scanpix

Prantsusmaa koondise keskväljamees Paul Pogba tunnistas, et kaks aastat tagasi Portugali vastu koduse EMi finaalmängule minnes oldi liigselt enesekindlad ning arvati juba enne mängu, et võidukarikas jääb neile. Mäletatavasti aga nii ei läinud ning Euroopa meistriks krooniti Portugali koondis. Pogba kinnitusel on sellest järeldused tehtud ja pühapäeval MM-finaalis Horvaatia vastu mingit hinnaalandust ei tehta.

«Kindlasti ei taha me seekord teha samu vigu nagu kaks aastat tagasi,» rääkis Pogba neljapäeval ajakirjanikele. «EMil arvasime juba enne finaali, et asi on tehtud, kuid seekord on meie mentaliteet teistsugune. Mul pole mõtet valetada: kui EMi poolfinaalis Saksamaa alistasime, arvasime me, et see oligi finaal. Ma tean finaali kaotamise tunnet ja ma ei taha seda enam kogeda. Portugali vastu arvasime, et oleme mängu võitnud juba enne selle algust. Sellist asja enam ei juhtu.»

Samas kiitis Paul Pogba Horvaatia vägevat võitlusvaimu ning rõhutas ühtlasi, et nende meeskond ei ole üksnes Luka Modric, vaid kõik horvaadid on väga kõvad mängumehed.

«Ma ei usu, et me teeme plaani üksnes Modrici jaoks. Põhiline plaan on ikkagi mäng võita. Kuigi mu särgil on üks täht 1998. aasta tiitli eest, tahan ma ka päris enda tähte,» lausus Pogba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles