Boris Becker kritiseeris taas Murray lähedasi suhteid emaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray oma ema Judyga.
Andy Murray oma ema Judyga. Foto: SCANPIX

Endine meeste tennise maailma esireket Boris Becker kritiseeris taas Briti esinumbrit Andy Murrayt ja tema liiga lähedasi suhteid oma ema Judy Murrayga.

Kolmel korral Wimbledonis võidutsenud 43-aastane Becker võttis sel teemal sõna ka eelmise aasta lõpus, toona vastas Judy Murray tema kriitikale, öeldes, et Beckeri jutt on lollus ja tal pole nende pereelust aimugi, vahendab The Guardian.

Tänavusel turniiril BBC kommentaatorina tegutsev Becker üritas erimeelsusi Judy Murrayga lahendada, ent jäi samas endale kindlaks, väites, et Judy Murray peaks tõsiselt kaaluma, kas tema roll poja karjääris on vajalik.

«Tekib küsimus, kas noorel mehel on vaja, et ema temaga kogu aeg töö juures kaasas on,» sõnas Becker. «Võin eksida, aga ma pole tribüünidel näinud Rafael Nadali, Roger Federeri või Novak Djokovici emasid. Nad tulevad poolfinaali või finaalmängu ajaks, kuid ma ei usu, et nad otseselt poegade karjääriga seotud on.»

«Aga lõppude lõpuks pole vahet, mida mina arvan,» lisas Becker. «Kõige tähtsam on see, mis Andyle sobib.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles