Pühapäeval saab Käärikul kellestki Superman

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kääriku
Kääriku Foto: Marina Puškar

I Salomon Superman võistlus peetakse 3.juulil Valgamaal Käärikul. Võistluse eesmärk on selgitada välja Eesti kõige mitmekülgsem kestvussportlane, tõeline «Superman».



Võisteldakse jooksmises, ujumises, rulluisutamises (lubatud on suusakepid ja rullsuusad) ning jalgrattasõidus, kusjuures nii jooks kui ka jalgrattasõit toimuvad tavapärasematest raskemates tingimustes. Võistluse võitja suudab raja läbida eelduste kohaselt 2,5-3 tunni vahel, kuid võistlus võib sõltuvalt ilmastikust venida ka pikemaks.

Salomon Supermani start antakse kell 12.00 Kääriku suusabaasis.

Korraldaja on Seiklusspordiklubi X-TEAM.

Raja pikkus on ca 60 km, mis koosneb viiest üksteisele järjestikku toimuvast etapist. Rada on tähistatud ja rajal võib esineda looduslikke takistusi. Rada turvatakse ja rajal on korraldajate poolt abilised ja suunajad. Rajal on teeninduspunktid mis asuvad vahetuspunktides. Teeninduspunktis pakutakse spordijooki, vett ja kergemat sorti kehakinnitust.


Etapid:
I etapp – jooks
II etapp – rulluisk (võib kasutada rullsuuski ja suusakeppe)
III etapp – ujumine
IV etapp – ratas
V etapp – jooks
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles