Kontaveit läheb järgmisena vastamisi 2. asetatud prantslannaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Garcia
Caroline Garcia Foto: SCANPIX

Eesti tennise tulevikulootus Anett Kontaveit läheb Wimbledoni noorteturniiri kolmandas ringis vastamisi prantslanna Caroline Garciaga.

15-aastane Kontaveit on turniiril 13. asetatud, 17-aastane Garcia aga omab 2. paigutust. Juunioride maailma edetabelis on Garcia 12. ning Kontaveit 19. kohal.

Kuna eile segas Wimbledonis mängimist äikesevihm, ei jõutud kõike mänge pidada ja seetõttu lükkusid osad mängud tänaseks, mis tähendab, et 3. ringi mängud peetakse alles homme.

Garcia alistas 2. ringi mängus 6:2, 6:3 ameeriklanna Stephanie Nauta (juunioride edetabeli 51.).

Kontaveit pole Garciaga varem kordagi mänginud. Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste noorteturniiril jõudis Garcia poolfinaali, Kontaveit aga pidi veerandfinaalis tunnistama 2. asetuse saanud venelanna Irina Hromatšjova paremust.

Prantsusmaa lahtistel köitis Garcia tähelepanu ka põhitabelis, kui läks 2. ringi mängus endise maailma esireketi Maria Šarapova vastu 6:3, 4:1 juhtima, kuid lagunes siis täielikult ja kaotas 11 geimi järjest.

Päris vaba päeva Kontaveit täna siiski ei saanud – eestlanna osaleb koos austerlanna Barbara Haasiga ka paarismängus, kus nad teenisid 3. asetuse. Avaringis lähevad nad täna vastamisi inglannade Katy Dunne’i ja Jessica Reniga, kohtumine peetakse täna õhtupoolikul 10. väljaku viimase ehk neljanda mänguna. Tänast mänguplaani saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles