Santos Neymari müüa ei kavatse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: SCANPIX

Jalgpalliklubi Santose president Luis Alvaro de Oliveira sõnul lükkab Santos kõik noore Brasiilia koondislase Neymari eest tehtavad pakkumised tagasi.

Oliveira oli varem teatanud, et viis klubi on nõus täitma Neymari lepingu klauslit ning ostma nooruki klubist välja, kuid asjaolud on muutunud ning 19-aastast noormeest nähakse suure abina, võitmaks detsembris toimuvat klubide MMi. Üheks kosilaseks olevat olnud Inglismaa suurklubi Chelsea, vahendab TeamTalk.

Oliveira sõnul on Neymar meedia fenomen oma talendikuse tõttu, tema suurepärased liigutused väljakul on tänu tema täielikule pühendumisele.

Hispaania suurklubi Madridi Real on tahtnud Neymari Santosest laenule võtta, kuid Oliveira on andnud personaalse lubaduse Santose fännidele, et nende staarmängija klubist ei lahku.

«Me ei kaalu hetkel ühtegi pakkumist, mis Neymari aadressil tehakse,» lausus Oliveira. «Me ootame teda klubisse tagasi (pärast Copa America), ning loodame teda siin veel mitu aastat õnnelikuks teha.

Mängija agendi arvates pole Euroopasse siidrumine hetkel võimalik.

«Neymari Euroopasse siirdumine talle head ei teeks, poiss ei ole palgasõdur, kes võtab lihtsalt raha ja kaob,» lausus agent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles