Laskesuusatäht saab Venemaalt pidevalt abieluettepanekuid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarjei Bø
Tarjei Bø Foto: SCANPIX

Mullu komeedina kerkinud Norra laskesuustaja Tarjei Bø avaldas, et saab nii palju abieluettepanekuid, et võiks soovi korral kas või täna abielluda.

Esimest korda täispika MK-hooaja teinud ning kohe ka MK-sarja üldvõidu saanud 22-aastane Bø teenis suurepäraste esitustega endale kuhjaga fänne ja norralase postkast on pidevalt fännikirju täis, kirjutas Dagbladet.

Suure osa fännikirjadest moodustavad naisterahvaste armuavaldused. «Väga paljud naised tahavad minuga abielluda,» naeris Bø. «Ütleme nii, et võin ükskõik millal abielluda.»

Huvitaval kombel tuleb valdav osa abieluettepanekutest Venemaalt. «Jah, vene naised on minust huvitatud,» kinnitas Bø muiates. «Ausalt öeldes on päris paljudel tõsi taga. Need, kes abielluda ei taha, loodavad lihtsalt, et ma võtan nendega ühendust. Minu arvates on see üsna naljakas.»

«Olen täielikult pühendunud treeningutele, ma ei tunne puudust sellest, et mul pole kallimat,» lisas ta.

Bø oli ka tänavuse MMi kuningas, võites kolm kuldmedalit ja kaks pronksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles