Kerber ei andnud Williamsile mingit võimalust ja krooniti Wimbledoni kuningannaks (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelique Kerber.
Angelique Kerber. Foto: Paul Zimmer / imago/Paul Zimmer

Saksamaa esindaja Angelique Kerber (WTA 10.) alistas Wimbledoni tenniseturniiri finaalis ameeriklanna Serena Williamsi (WTA 181.) 6:3, 6:3 ja teenis karjääri kolmanda slämmitiitli.

Kerber alustas finaali hästi, kui murdis Williamsi pallingu juba esimeses geimis, kuid ameeriklanna vastas samaga neljandas geimis. Kusjuures mõlemad realiseerisid esimese murdepalli. Esimese seti lõpus ei suutnud Williams enda pallingut enam hoida ja Kerber murdis ameeriklanna veel kaks korda ja võttis kindla setivõidu.

Teises setis piisas sakslannale vaid ühest murdest, mis sündis kuuendas geimis, kui Kerber realiseeris teise murdepalli. Kolm geimi hiljem teenis Kerber juba mängu esimeses matšpalli, mida sakslanna kasutamata ei jätnud.

Kerber realsieeris seitsmest murdepallist neli, Williams ühest ühe. Williams säras nelja serviässaga ja patustas nelja topeltveaga, Kerberi samad näitajad olid vastavalt üks ja üks. Suurim vahe tuleb aga lihtvigadest, mida ameeriklanna tegi koguni 24 ning sakslanna vaid viis.

Kerberi auhinnakapis puudus Wimbledoni tiitel, sest varem oli endine esinumber võidutsenud Austraalia ja USA lahtistel (mõlemad 2016. aastal). Prantsusmaa lahtistel on Kerber parimal juhul jõudnud veerandfinaali (2012. ja 2018. aastal).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles