Klavan mängis treeningmängus poolaja, Käit veidi vähem

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (punases) hooajaeelses treeningmängus.
Ragnar Klavan (punases) hooajaeelses treeningmängus. Foto: ED SYKES / REUTERS

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool leppis järjekordses hooajaeelses treeningmängus väravateta viiki tugevuselt neljandas liigas mängiva Buryga.

Klavan mängis kaasa terve teise poolaja, kui viibis samal ajal väljakul mängijatega, nagu näiteks Andrew Robertson, Dominic Solanke, Adam Lallana, Naby Keita ja eelmises mängus järjekordse apsaka teinud Lloris Karius, kes alustas mängu Bury vastu algkoosseisus, kuid vahetati välja 62. minutil.

Liverpooli järgmine mäng leiab aset järgmisel neljapäeval, kui minnakse vastamisi Blackburn Roversiga ning seejärel lennatakse USA-turniirile, kus kohtutakse Dortmundi Borussia, Manchester City ja Manchester Unitediga.

Mattias Käidi koduklubi Fulham mängis samuti väravateta viiki esiliigaklubi Readinguga. Eesti koondise poolkaitsja sekkus mängu 60. minutil.

Esimese hooajaeelse treeningmängu pidas aga Liverpooli liigarivaal Londoni Arsenal, kes hullas tugevuselt viiendas liigas mängiva Boreham Woodiga. Kõrgliigaklubi saavutas koguni 8:0 võidu – kolm väravat lõi Pierre-Emerick Aubameyang ning ühe lisasid Reiss Nelson, Alexandre Lacasette, Eddie Nketiah, Jeff Reine Adelaide ja Henrih Mhitarjan. Tegu oli uue peatreeneri Unai Emery esimese mitteametliku mänguga Arsenali eesotsas.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles