Serena Williams emotsionaalses intervjuus pärast kaotust: ma ei saa olla pettunud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: Nic Bothma / PA Wire/PA Images

Serena Williams, kes kaotas Wimbledoni tenniseturniiri finaalis Angelique Kerberile, andis pärast lahingut emotsionaalse intervjuu, kus rääkis, et jäi turniiriga rahule.

«See oli suurepärane turniir minu jaoks. Olin väga õnnelik, et jõudsin nõnda kaugele,» rääkis Williams, kes jõudis Wimbledonis finaali juba kümnendat korda. «Ilmselgelt on see (kaotus – toim) pettumus, aga ma ei saa olla pettunud. Kõik emad, kes olid mängu vaatamas, mängisin täna teile ja proovisin, aga Angelique mängis väga hästi,» sõnas 36-aastane ameeriklanna ning märkis, et Kerber, kes on tema hea sõber, naudib karjääri esimest Wimbledoni triumfi.

Williams teenis oma viimase slämmitiitli 2017. aasta alguses, kui triumfeeris Austraalia lahtistel, kuid vähem kui kolm kuud hiljem jättis ameeriklanna tippspordi, kui andis teada oma rasedusest. Tagasitulekuaasta on Williamsi jaoks kulgenud üle kivide ja kändude, praeguses maailma edetabelis hoiab ameeriklanna 181. kohta, kuid tõuseb esmaspäeval avaldatavas nimekirjas Eesti esireketi Anett Kontaveidi järele 28. positsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles