Saalikoondislased Täht ja Kollo jõudsid rannavolle etapil veerandfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht.
Robert Täht. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

14.-15. juulil toimub Pärnu rannas rahvusvaheline Ida-Euroopa Võrkpalliassotsiatsiooni EEVZA rannavolle etapp meestele, kus täna peeti alagrupikohtumised. A-alagrupist pääsesid veerandfinaali nii Eesti esiduo Kusti Nõlvak - Mart Tiisaar Gerardo’s Toys kui saalikoondislased Robert Täht - Kristo Kollo. Rohkem Eesti paare alagrupiturniirilt edasi ei jõudnud.

Viimases A-alagrupi mängus kohtusid Nõlvak - Tiisaar ja Täht - Kollo omavahel. Avageimi võitsid 21:14 professionaalsed rannavõrkpallurid. Mäng toimus ülikeerulistes tingimustes ning tuli tugeva vihma, rahe ja äikese tõttu teises geimis seisul 17:17 peatada. Kui lõpuks oli võimalik mängu taas jätkata, oli ilm muutunud väga külmaks ning Kollo ja Täht tegid veerandfinaalile mõeldes otsuse seda mitte jätkata. Seega läks Nõlvakule - Tiisaarele kirja 2:0 võit ja ka alagrupi esikoht kuulus neile,» kirjutab Volley.ee.

Veerandfinaalist jäid napilt välja saalikoondislane Rauno Tamme - Kaspar Pomerants, kes kaotasid otsustava alagrupimängu Venemaa paarile Andrei Bolgov - Vladislav Ermilov 0:2 (14:21, 16:21). Märt Tammearu ja Timo Ander Lõhmus jäid veerandfinaali ukse taha samuti väga napilt, nende edasipääs jäi vaid ühe punkti kaugusele.

Täht ja Kollo mängivad pühapäeval kell 11.00, Nõlvak ja Tiisaar kell 10.00. Vaata alagrupimängude tulemusi ja teise võistluspeäva ajakava!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles