Georg Gross: õnn, et üldse täna sõita saame

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shell Helix Rally Estonia, Georg Gross / Raigo Mõlder
Shell Helix Rally Estonia, Georg Gross / Raigo Mõlder Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Valitsev Eesti meister autorallis, Georg Gross, oli pärast tänast esimest kahte kiiruskatset Rally Estonial enda kiiruse üle mõõdukalt optimistlik.

«Tänane päev on paremini läinud, kuigi mitte kaugeltki mitte ideaalselt. Hetkel läheb tunne paremaks,» rääkis paari aasta tagusel Ford Fiesta RS WRC-l kihutav Gross.

«Eilne hommik ei läinud nagu oleks pidanud ja need olukorrad võtsid enesekindluse maha, kui käisime kaks-kolm korda teelt väljas ja lasime mingid mahapöörded pikaks. Täiesti katastroof. Täna üritame seda enesekindlust kuidagi tagasi saada, et mitte väga palju sekundeid enam ära anda. Vaevalt, et me neid enam ka kuskilt juurde saame, aga proovime rahulikult sõita sama tempoga, nagu mehed meie ümber.»

Gross ja kaardilugeja Raigo Mõlder hoiavad kolm kiiruskatset enne ralli lõppu kuuendat kohta.

Rallimehe sõnul võinuks tema võistlus tegelikult juba eilsega lõppeda.

«Eks peame olema tänulikud, et üldse saame täna tee peal sõita. Üks väljasõit oli päris õnnega pooleks – suurte kändude vahel ja üle nende, aga tulime kuidagi teele tagasi ja need paar detaili, mis kõveraks läksid, olid meil ka täpselt olemas ja saime välja vahetada. Tiim tegi suurepärast tööd. Tänaseks on auto täiesti okei,» selgitas Gross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles